Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
KIDS&US MARTORELL

Inscripcions obertes per a les Fun Weeks de Setmana Santa!

Publicat 19/02/2018

A Kids&Us Martorell, vacances escolars és sinònim de Fun Weeks, i aquesta Setmana Santa no podia ser diferent. És per això que ja ho tenim tot a punt perquè els nens puguin passar-s’ho bé amb les setmanes temàtiques més completes amb jocs, teatre, manualitats, balls... I tot en un entorn d’immersió lingüística en anglès en què es combinen diversió i aprenentatge.

 

Estrenem temàtica

A més, aquesta Setmana Santa estem d’estrena perquè fem per primera vegada la Fun Week  Veggie Patch, una nova temàtica en què els petits protagonistes hauran de tenir cura d’un hort molt especial i coneixeran uns personatges inoblidables.

Les Fun Weeks de Kids&Us són activitats adreçades a tots els nens d’entre 3 i 10 anys, tant si són alumnes de Kids&Us com si no. Durant les Fun Weeks els nens estaran agrupats per edats i en grups de 10 nens per professor com a màxim. No hi ha millor manera de celebrar l’arribada de la primavera i les vacances de Setmana Santa.

Si tens preguntes o necessites més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Compartiu-ho >